#like4like Instagram Photos & Videos

like4like - 487.6m posts

Top Posts

  • 에휴
  • 에휴
  • 43271 hour ago
  • 2681243 minutes ago
  • My day without you💫
  • My day without you💫
  • 263941 minutes ago
  • 쪼개네
  • 쪼개네
  • 307251 minutes ago
  • Ariana performing “bad idea” tonight 😻
  • Ariana performing “bad idea” tonight 😻
  • 211533 minutes ago
  • 우리 집 벽에도 드디어 액자가💕
  • 우리 집 벽에도 드디어 액자가💕
  • 383121 hour ago

Latest Instagram Posts

  • Senorita ❤️
  • Senorita ❤️
  • 0 1 15 seconds ago
  • T.
  • T.
  • 1 1 19 seconds ago
  • The cutest 🥺
  • The cutest 🥺
  • 0 3 23 seconds ago
  • 시계바늘아 달려봐,,😑
  • 시계바늘아 달려봐,,😑
  • 0 1 23 seconds ago
  • I just wanna see you, you could come over
I know you're shy, but you can be shy with me 💙👟💋
  • I just wanna see you, you could come over
    I know you're shy, but you can be shy with me 💙👟💋
  • 0 1 52 seconds ago
  • 에휴
  • 에휴
  • 432 7 1 hour ago
  • 힘들다ㅜ
  • 힘들다ㅜ
  • 34 2 1 hour ago
  • 아침이라 띵띵 부어버렷네
  • 아침이라 띵띵 부어버렷네
  • 61 7 1 hour ago
  • 🕊GUCCI🐍
  • 🕊GUCCI🐍
  • 168 8 11 hours ago
  • 顔出ししたらフォロワーさん減るんだろうな(bs承知)
  • 顔出ししたらフォロワーさん減るんだろうな(bs承知)
  • 331 97 15 hours ago
  • 544 35 17 March, 2019
  • #11월의마카롱 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
완전 뚱카롱이야 존맛,, 잘모굴게 💓 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • #11월의마카롱 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    완전 뚱카롱이야 존맛,, 잘모굴게 💓 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • 144 3 17 March, 2019
  • 드디어 소원성취 #발빠닭 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • 드디어 소원성취 #발빠닭 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
  • 175 3 16 March, 2019
  • 💛💛 Mary Kay®️ Sun Care Sunscreen Broad Spectrum SPF 50 💛💛 Antara kelebihan pemakaiannya 👇👇 🌞Membantu mencegah sinaran matahari, mengurangkan risiko kanser kulit dan mengurangkan risiko penuaan kulit pramatang apabila kerap digunakan, seperti yang diarahkan dengan kombinasi kaedah perlindungan matahari yang lain. 🌞Kalis air dan pada masa yang sama melindungi kulit. 🌞Pelindung matahari yang ringan, bebas minyak dan sesuai untuk muka atau badan. 🌞Kalis air dan peluh sehingga 80 minit. 🌞Menyerap cepat, menjadikan kulit berasa lembut dan lembab.

produk ini mengandungi Ekstrak Acai Berry (Euterpe Oleracea) .. Buah ini dilaporkan meneutralkan radikal bebas pada kadar potensi sebanyak 80 kali lebih daripada The Hijau.

Juga mengandungi Vitamin E (Tocopherol Acetate) Antioksidan dengan faedah melegakan kulit dan lain2 lagi.

NAK FREE GIFT?
NAK FREE CONSULTATION?

Boleh wasap nad dengan click link di atas 🤪🌸🌸
  • 💛💛 Mary Kay®️ Sun Care Sunscreen Broad Spectrum SPF 50 💛💛 Antara kelebihan pemakaiannya 👇👇 🌞Membantu mencegah sinaran matahari, mengurangkan risiko kanser kulit dan mengurangkan risiko penuaan kulit pramatang apabila kerap digunakan, seperti yang diarahkan dengan kombinasi kaedah perlindungan matahari yang lain. 🌞Kalis air dan pada masa yang sama melindungi kulit. 🌞Pelindung matahari yang ringan, bebas minyak dan sesuai untuk muka atau badan. 🌞Kalis air dan peluh sehingga 80 minit. 🌞Menyerap cepat, menjadikan kulit berasa lembut dan lembab.

    produk ini mengandungi Ekstrak Acai Berry (Euterpe Oleracea) .. Buah ini dilaporkan meneutralkan radikal bebas pada kadar potensi sebanyak 80 kali lebih daripada The Hijau.

    Juga mengandungi Vitamin E (Tocopherol Acetate) Antioksidan dengan faedah melegakan kulit dan lain2 lagi.

    NAK FREE GIFT?
    NAK FREE CONSULTATION?

    Boleh wasap nad dengan click link di atas 🤪🌸🌸
  • 21 2 14 March, 2019
  • Tisu?

Dalam Mary Kay kite ade : 🕊Mary Kay Facial Cloth🕊

Ini bukan sebatang tisu muka!!! Bukan pakai buang❌
Macam tisu2 atau tisu penyerap minyak muka yg lain2 di pasaran.

Dah guna .. lap, basuh🚿 then jemur⛅ Sidai lah tang mne pon. Bukan perlu cahaya matahari pon. Sambil2 cuci muka kt tablework korang tu tepek sidai kt pemegang kerusi ofis 💺kite sendiri.

Ingat!! Kerusi kita😉
Bukan member sebelah 😅😅.. silap haribulan abih kene buang dlm tong sampah. 😉😉😉 Ia tebal .. sangat membantu kite mencuci muka dengan baik. 
Mencuci kotoran di muka kita sblm kita cuci dgn cleanser.✔ Sesuai sgt utk mereka yg mengalami mslh jerawat. Tissue ni anti bacteria, so kuman2 jerawat tak akan  merebak.. Tahukan kuman2 jerawat boleh stay kat tangan kite.. so ..cuci bersih muka kita dgn facial cloth dahulu.. Jom dapatkan sebungkus. Jimat tahan setahun utk kegunaan diri sendiri. Kalau kongsi2 korang bahagi 2 kire sendiri.😜
  • Tisu?

    Dalam Mary Kay kite ade : 🕊Mary Kay Facial Cloth🕊

    Ini bukan sebatang tisu muka!!! Bukan pakai buang❌
    Macam tisu2 atau tisu penyerap minyak muka yg lain2 di pasaran.

    Dah guna .. lap, basuh🚿 then jemur⛅ Sidai lah tang mne pon. Bukan perlu cahaya matahari pon. Sambil2 cuci muka kt tablework korang tu tepek sidai kt pemegang kerusi ofis 💺kite sendiri.

    Ingat!! Kerusi kita😉
    Bukan member sebelah 😅😅.. silap haribulan abih kene buang dlm tong sampah. 😉😉😉 Ia tebal .. sangat membantu kite mencuci muka dengan baik.
    Mencuci kotoran di muka kita sblm kita cuci dgn cleanser.✔ Sesuai sgt utk mereka yg mengalami mslh jerawat. Tissue ni anti bacteria, so kuman2 jerawat tak akan merebak.. Tahukan kuman2 jerawat boleh stay kat tangan kite.. so ..cuci bersih muka kita dgn facial cloth dahulu.. Jom dapatkan sebungkus. Jimat tahan setahun utk kegunaan diri sendiri. Kalau kongsi2 korang bahagi 2 kire sendiri.😜
  • 14 1 14 March, 2019
  • 봄이랑 유일하게 친해지는 시간🚗
  • 봄이랑 유일하게 친해지는 시간🚗
  • 70 1 1 March, 2019
  • 뽀읭트는 귀걸이
  • 뽀읭트는 귀걸이
  • 1,041 19 9 February, 2019